Tule tutustumaan!

FIILIS TRIATHLON 8.4.2017!

_MG_7956FIILIS TRIATHLON 8.4.
– Kolmen kovan kombo!

BOOM! Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness täyytyy ilosta, upeasta urheilutunnelmasta ja voittamisen riemusta lauantaina 8.4.2017, kun järjestetään FIILIS TRIATHLON! Jokainen halukas pääsee kisaamaan itseään vastaan, tsemppaamaan kaveria ja nauttimaan urheilujuhlan hurmoksesta!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

FIILIS Triathlonilla kisaillaan läpi 3 tiukkaa lihaskuntotreeniä järjestyksessä HIIT, BODYPUMP & CXWORX. Vastassa sinulla on peilikuvasi ja triathlonin alusta loppuun mukana tsemppaamassa muut upeat triathlon-kisaajat sekä tapahtuman coachit Siiri & Tiikku.  Mennään kovaa, pidetään hauskaa, hurmaannutaan ja hullaannutaan pilke silmäkulmassa itseä haastaen ja naapuri-triathlonistia kannustaen! Mukaan voi tulla kuka tahansa – aiempaa kokemusta tunneista ei tarvita, reipas asenne ja positiivinen kisafiilis ovat jokaisen ykkösaseet!

TRIATHLON-AIKATAULU:

Klo 13.00-13.35 ILMOITTAUTUMINEN
Klo 13.45 LÄHTÖLAUKAUS! Alkulämmittelynä Tour de Sorsapuisto
HIIT 30′
BODYPUMP 45′
CXWORX 30′

N. klo 15.30 Hurraukset, tuuletukset ja hurraa-huudot!
Syömistä ja fiilistelyä.

Urheilujuhla ei pääty viimeiseen rutistukseen CXWORX:issa, vaan jatkamme fiilistelyä syöden Fiiliksellä. Kisahiksat voi pestä näppärästi pois ja raikastaa oloa ennen kun käy tankkaamaan!

Fiiliksen poppoo huolehtii tankkauksesta niin triahtlonin aikana kuin jälkipuinneissa. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, pyydämme ilmoittamaan niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman hinta on 15 €, johon kuuluu Triathlon-spektaakkeli, tankkaustarpeet suorituksen aikana, goodie bag & syömiset. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä ja maksuvälineinä käyvät niin käteinen, kortti kuin erilaiset liikuntasetelit (Smartum, Edenred, Tyky Online jne).

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu Triathlonille alla olevan linkin kautta viimeistään 3.4.2017, jotta osaamme varautua kisaan oikeilla määrillä kisapussukan sisältöön ja ruoka-asioihin!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Mukaan tarvitset mieluisat kisailuvaatteet, juomapullon, hiksapyyhkeen ja runsaasti energistä ja päättäväistä kisafiilistä, tahdonvoimaa ja heittäytymishalua. Tule mukaan ja hullaannu ja hurmaannu Triathlonista!

Triathlonia ja mahtavaa triathlon-tiimiä jo kovasti odottaen,
Tiikku & Siiri