Tule tutustumaan!

Les Mills Bodystep

LES MILLS Bodystep palaa Fiiliksen tarjontaan komeampana kuin koskaan! Energinen paketti on täydellinen treeni – tältä tunnilta ei elämyksiä, onnistumisia ja iloa puutu!

LES MILLS Bodystep on iloinen, hikinen ja hauska askeltreeni, jonka parissa pääsee kehittämään omaa aerobista kuntoa & erityisesti alavartalon lihaksia menevän musiikin ja energisen ohjauksen siivittämänä! Tunti tarjoilee kuvioihin erilaisia vaihtoehtoja, joten tunti sopii ihan jokaiselle.

 

Fiiliksellä pääset treenaamaan sekä Bodystepin perinteistä että atleettista versiota. Bodystepin perusversio perustuu askellukseen ja sisältää myös koreografisempaa menoa, kun taas atleettisessa versiossa koreografialtaan tanssillisemmat kappaleet korvataan, yksinkertaisilla, tehokkailla liikkeillä. Atleettinen versio nostaa viimeisen sykehuipun aivan uudelle tasolle ja on loistava vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat yksinkertaisesta ja rankkaa treeniä!

Atleettinen versio Fiiliksen syysaikataulussa 2017 maanantaisin klo 17.40 ja perinteinen versio keskiviikkoisin klo 17.30.

Syksyllä 2017 Bodystepiä ohjaavat Siiri & Krista.