Ilmoittaudu kurssille

Aikuisbaletin kesäkurssi

balettiTorstaisin klo 18.35-19.45

5 krt, 1.6.-6.7.2017 (ei juhannusviikolla), 49 €

Kesän aikuisbalettikurssilla tutustutaan baletin perustekniikkaan, tasapainon ylläpitoon ja liikkumiseen. Tanssimme rennosti onnistumisista iloiten ja epäonnistumisia pelkäämättä.

Mukaan voi ilmoittautua, jos on aina halunnut tanssia, vaikkei kokemusta olisikaan tai jos haluaa verestää vanhoja tanssimuistoja. Yritämme pitää tason laajana niin että jo pidempäänkin tanssineet saisivat tunnilta vinkkejä tekniikkaansa, vaikka pääpaino onkin perusteissa.

Harjoittelemme keskilattialla baletin perustekniikoita musiikilla ja ilman. Lisäksi tehdään liikkuvia askelia salin poikki. Isoja hyppyjä ja piruettejakin kokeilemme. Opitun pohjalta kasataan muutamia lyhyitä sarjoja, mutta pääpaino on liikkeiden tekniikoiden oppimisessa ja onnistumisen kokemuksissa. Kurssilla käytetään myös tanssitunnilla vähemmän käytettyjä oppimistapoja kuten ryhmä- ja parityöskentelyä.

Toivotamme mukaan kaiken ikäiset naiset ja miehet! Mukaan tarvitset vain tavallisen liikuntavaatetuksen ja sukat, jotka eivät luista liikaa. Voit toki tulla myös balettiasussa ja –tossuissa.

Kurssin opettajana Siiri.