Tule tutustumaan!

Fiiliksen Puistopäivä 20.6.2017

Sorsapuiston nurmi, iloiset liikkujat sekä monipuoliset, taidolla ja tunteella vedetyt treenit. Niistä on Fiiliksen Puistopäivä tehty.

FIILIS FITNESS kutsuu sinut mukaan Fiiliksen Puistopäivään Sorsapuistoon tiistaina 20.6.2017 17-20 (HUOM! Muuttunut päivämäärä). Tarjoamme Sorsapuiston nurmella illan tanssia, lihaskuntotreeniä ja kehonhuoltoa sekä fiilistelyä ja yhdessäloa.

Tapahtumaa kannattaa seurata, jotta saat infoa päivästä, pääset mukaan fiilistelemään tulevaa ja lisäksi vaikuttamaan jokaisen tunnin sisältöön äänestämällä. Paina siis Kiinnostunut/Osallistun-nappia!

OHJELMA

17.00 PuistoZUMBA 45’

Tanssibileet, joissa vedetään kappale kerrallaan eri tyyleillä lattareista discoon mukaansatempaavien biisien tahdissa.

18.00 Puistokuula 45’

Monipuolinen patteritreeni kahvakuulalla – kehitetään kestävyyttä, voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

19.00 Functional Balance 45’

Toiminnallinen kehonhuoltotreeni tasapaino-, liikkuvuus, – ja keskivartalotreeniin keskittyen.

Voit tulla mukaan mille tahansa tunnille tai vaikkapa vetää koko illan kombon. Tapahtumassa ei ole kiinteää hintaa, vaan maksat sen mukaan, mitä itse haluat.

Tunneilla ohjaajina Fiiliksen yrittäjät Siiri Halonen & Tiikku Kuuru, joiden ohjauksessa treenataan isolla ilolla ja energialla, turvallisesti ja kukin juuri omalla tasollaan. Liikunta saa ja sen pitää tarjota elämyksiä – ja niitä haluamme teille tarjota. Tärkeintä on päästä treenaamaan ja nauttimaan kesästä yhdessä!

SÄÄVARAUS

Olemme tietenkin tilanneet ihanan, aurinkoisen kesäillan, mutta sateen ja vilun sattuessa, tapahtuma siirtyy ja tiedotamme muutoksista

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tapahtumassa on mukana mahtavia yhteistyökumppaneita, joista kuulette pian lisää!

Paina nappia ja pysy matkassamme kohti Fiiliksen puistopäivää.

Tervetuloa mukaan!
– Siiri & Tiikku